Start a conversation

DNSsec activeren in DA

DNSsec is een extra controle methode waarmee je kan controleren of de website die je bekijkt ook wel echt de juiste website is. Je leest er hier alles over: https://nl.wikipedia.org/wiki/DNSSEC

Wil je DNSsec activeren in DA, volg dan de stappen zoals beschreven op de Helppagina van DA zelf: https://help.directadmin.com/item.php?id=651 .

LET OP: Wij kunnen uitsluitend DNSsec voor je activeren als module en je DNSsec records opnemen in onze nameserver. We kunnen je niet helpen met het inhoudelijk instellen van DNSsec.

Choose files or drag and drop files