Activeren van 2 Factor Authentication (2fa)

Bescherm je DA logingegevens nog beter en gebruik twee staps verificatie, ook wel two factor authentication genoemd. Naast een gebruikersnaam en een wachtwoord heb je een unieke code nodig die je genereerd via een app op je computer of smartphone. Vooraf is de app eenmalig geauthoriseerd om tijdelijke toegangcodes te kunnen genereren. Zo voorkom je dat hackers met alleen je gebruikersnaam en wachtwoord combinatie kunnen inbreken op je DA omgeving. Lees de feature beschrijving op https://www.directadmin.com/features.php?id=1754