IPV6 activeren in DA

IPV6 is de opvolger van het IPV4 protocol. Het IP-nummer is het unieke adres op internet waar de server op vindbaar is. DirectVPS ondersteund IPV6. Je kan de adressen terugvinden in je eigen control panel.

Wil je je DA installatie IPV6 compatible maken, dan zul je de DA configuratie iets moeten aanpassen en DA moeten herstarten. Heb je dat gedaan, dan kan je per domeinnaam een IPV6 adres koppelen. Hoe je dit precies doet, lees je op de helppagina van DA zelf: https://help.directadmin.com/item.php?id=353 .

Let OP: wij kunnen je uitsluitend helpen met het activeren van de IPV6 module in DA. Het netwerkplan hoe je de IPV6 IP-adressen gaat uitdelen en toekennen en vervolgens per domeinnaam gaat instellen, daar kunnen we je niet mee helpen.